Како да проверите ко је направио снимак екрана ваше Снапцхат приче

Који Филм Да Видите?
 

Док Снапцхат приче нестају, други корисници увек могу да направе снимак екрана туђе приче. Ево како да проверите да ли има снимака екрана.





Снапцхат корисници могу лако да провере ко је погледао или направио снимак екрана приче кроз подешавања апликације. Генерално, Снапцхат је дизајниран да буде сигуран сервис фокусиран на приватност и то се може видети у многим функцијама, као што је како Снапс и Сториес нестају након одређеног времена. Међутим, ако други корисник направи снимак екрана било којег или свих снимака у оквиру приче, они могу на крају трајати много дуже него што је оригинални постер могао очекивати.






Апликација Снапцхат се временом ширила и сада укључује многе популарне карактеристике , а Приче је једна од њих. Док корисник може да креира Снап, прича окупља колекцију снимака корисника и репродукује их редоследом којим су креирани. У суштини, они су видљива временска линија корисникових снимака. Други корисници могу да погледају нечију причу колико год пута желе, али се аутоматски бришу након двадесет четири сата.



Повезан: Како снимати на Снапцхат-у без притискања дугмета

Снапцхат корисницима пружа могућност опција да видите ко је погледао или направио снимак екрана приче и обоје се могу проверити у истом одељку. Једноставно идите на страницу профила за налог тако што ћете додирнути икону у горњем десном углу. Када сте на страници, додирните Моја прича а затим превуците нагоре по екрану. Кориснику ће тада бити представљена листа корисника који су погледали или направили снимак екрана приче. За референцу, апликација ће истаћи оне који су посебно направили снимак екрана, што ће олакшати да се види ко је гледао и ко је снимио причу.






Провера ограничења и промена Снапцхат дозвола

Постоји ограничење за проверу ко је погледао или направио снимак екрана приче, јер листа коју генерише Снапцхат укључује само највише 200 Снапцхат корисника. Ово би се могло показати као проблем за све налоге са вишим нивоом ангажовања, јер ће моћи да виде само првих 200 корисника који су погледали причу, а камоли снимак екрана. Међутим, корисници Снапцхата могу да провере ко има дозволу да погледа причу и да изврше било каква подешавања, ако је потребно



Уопштено говорећи, само корисници Снапцхат-а које је додао оригинални постер требало би да могу да виде причу. Да бисте проверили ко тренутно има дозволу, отворите страницу профила и додирните икону подешавања (зупчаника). Померите се надоле до Који могу одељак, а затим тапните на Прикажи моју причу опција. Једном овде, корисник може да изабере да ли Приче могу да гледају сви или само пријатељи. Снапцхат такође нуди а Обичај опција која омогућава корисницима да сузе листу оних ко може да види причу (и по асоцијацији, направи снимак екрана) избором одређених Снапцхаттера.






Следеће: Може ли Снапцхат да види ваше снимке?



Извор: Снапцхат